RUUVIPAALUT AMMATTI­LAISELTA

– Telapari Oy, Tampere, Ylöjärvi

Laadukkaat ruuvipaalutukset tehokkaasti ja nopeasti

Telapari Oy on maanrakennuksen ja vesirakentamisen aito ammattilainen. Toimimme pääasiassa Tampere- Turku – Helsinki -akselilla, mutta pyydä ihmeessä tarjousta kauempaakin.

Ruuviperustus on luotettava ja edullinen vaihtoehto perinteisen betoni- tai harkkoperustuksen, teräspaaluttamisen tai betonipaaluttamisen tilalle. Ruuvipaalutus on nopea ja kustannustehokas paalutus lähes kaikkiin kohteisiin. Rakennat sitten omakotitaloa, piharakennusta, terassia, aitaa, laituria tai teollisuushallia, on ruuvipaalutus hyvä valinta.

Ruuvipaalu on maahan kiertämällä asennettava teräspaalu, jolla on erinomainen kantavuus. Ruuvipaalutus ei vaadi mittavia maansiirtotöitä ja paalutus onnistuu hyvinkin ahtaisiin ja vaikeisiin kohteisiin. Asennus on nopeaa, tärinätöntä ja äänetöntä sekä erittäin kustannustehokasta!

Voit unohtaa betonivalut, massanvaihdot, routaeristykset ja salaojitukset – ruuviperustus ei oikein asennettuna tarvitse niitä!

Tilaamalla paalut ja asennuksen ammattilaiselta säästät aikaa, hikeä ja hermoja.

Emme ole Suomen emmekä Euroopan suurin valmistaja mutta asiantuntemus, tekemisen laatu ja toimitusvarmuus kestää vertailun.

Meidän ruuvipaalutusmenetelmämme on suunniteltu ympäristöä kunnioittaen. Huolellinen asennus ja kevyt kalusto suojelevat piha-alueitasi ja istutuksiasi, varmistaen, että ympäristösi pysyy siistinä ja ehjänä. Tämän lisäksi menetelmämme on sekä meluton että tärinätön, mahdollistaen asennuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa vähäisen häiriön vuoksi.

Ruuvipaaluilla on ainutlaatuinen kyky sopia monimutkaisiin tilanteisiin. Ne voidaan asentaa niin sisätiloissa kuin rakennusten seinien vieressäkin, tehden niistä erinomaisen valinnan ahtaisiin tiloihin tai hankalasti saavutettaviin kohteisiin – jopa vedenalaisiin perustuksiin.

Ruuvipaaluilla on se etu, että ne voidaan irrottaa ja käyttää uudelleen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan esimerkiksi tilapäisrakennuksille.

Ruuvipaalujemme käyttömahdollisuuksia voidaan laajentaa kattavalla lisäosavalikoimalla. Erilaiset kiinnikkeet tekevät niiden yhdistämisen muihin rakenteisiin nopeaksi ja vaivattomaksi.

Valmistamamme ruuvipaalut ovat korroosionkestäviä, tarjoten luotettavan ja pitkäikäisen perustuksen rakennushankkeillesi. Kestävyytensä ansiosta ne ovat taloudellisesti ja ekologisesti järkevä valinta.

Perustukset kerralla kuntoon – Työnjälki joka kestää aikaa

Saat meiltä laadukkaat ruuvipaalut ja ammattitaitoisen asennuksen samassa paketissa, samalla tilauksella! Käytössämme on erikokoista kalustoa erikokoisiin kohteisiin ja esimerkiksi laiturien ruuviperustukset voidaan tehdä joko talvella jään päältä tai kesällä kelluvalla kalustollamme.

Ruuvipaalutus sopii niin matalaan kuin syvään paaluttamiseen. Paaluja voi jatkaa niin syvälle kunnes tarvittava kantavuus saavutetaan.

Paalun voi asentaa routaiseenkin maahan 20 – 30 cm syvyyteen. Jos routaa on enemmän sen voi rikkoa kaivinkoneen hydraulivasaralla. Laskutamme vain käytetyistä ruuvipaaluista eli asiakkaalle ei tule koskaan hukkainvestointia.

Ruuvipaalujen putkikoko on alkaen 60 mm. Toimitamme myös isommat putkikoot, kuten 76,1mm, 88,9mm, 114,3mm jne. Näihin kierrelaipat 250 mm – 400 mm tai suuremmat. Ruuvipaalun pituus on 1 – 6 m ja jatkot tehdään jatkoholkilla tai hitsaamalla.

ruuvipaalut

Kestävämpi ja halvempi perustusmenetelmä

Tämä innovatiivinen perustusmenetelmä erottuu nopealla asennuksellaan ja sen tarjoamalla poikkeuksellisella kantavuudella. Asentaminen on mahdollista joko käsin tai vielä tehokkaammin hydraulisen pyöritysmoottorin avulla. Ruuvipaalutus ei ainoastaan säästä aikaa, vaan myös vähentää ponnistelujasi ja kustannuksiasi.

Ruuvipaalu sopii monenlaisiin kohteisiin, aina pikkuruisista piharakennuksista suuriin omakotitaloihin, ja laajemmin kunnallisteknisistä sekä teollisista rakennuskohteista aina vedenalaisiin perustuksiin saakka. Kun valitset ruuvipaalun, voit unohtaa laajat maansiirtotyöt.

Lisäksi paalutus eliminoi tarpeen routaerityksille, sillä ruuvipaalun kierrelaippa asennetaan suoraan routarajan alapuolelle. Perinteiset valutöiden ja pitkien kuivumisaikojen huolenaiheet jäävät historiaan, kun päätät käyttää ruuvipaaluja perustuksessasi.

 • Pääset jo yleensä samana päivänä jatkamaan rakentamista ei odottelua että valut kuivuisivat
 • Asennus tehdään pääsääntöisesti kevyellä kalustolla jolla pääsee ahtaseenkin kohteeseen pintaa rikkomatta
 • Asennus ei aiheuta tärinää eikä melua
 • Kestää myös vetokuormaa
 • Kierrelaipan halkaisijaa suurentamalla kantavuutta voi lisätä
 • Routa ja pakkanen ei ole este asentamiselle
 • Massanvaihtoa, routaeristyksiä ja salaojituksia ei pääsääntöisesti tarvita
 • Edullisempi vaihtoehto verrattuna perinteisiin menetelmiin
 • Oikein asennettuna luotettava ja pitkäikäinen
 • Käy myös tilapäiseen tarpeeseen voi kiertää pois ja asentaa uudelleen
 • 100 % kierrätettävä, asennuksen ja materiaalin pieni hiilijalanjälki 

Laadukkaat kotimaiset ruuvipaalut

Vaikka ruuvipaalut eivät kuulu harmonisoitujen tuotestandardien piiriin, sitoudumme tarjoamaan korkealaatuisia ja luotettavia ruuvipaaluratkaisuja. Ymmärrämme, että laadun varmistaminen on keskeistä rakennusprojektien onnistumisessa. Tästä syystä olemme omistautuneet tarjoamaan vain parasta.

Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme yksityiskohtainen selvitys tuotteidemme alkuperästä ja valmistusprosessista. Tämä tieto on erityisen arvokasta, kun asiakkaamme tarvitsevat näyttöä ruuvipaalujen laadusta ja kestävyydestä esimerkiksi rakennusvalvonnan tai muiden viranomaisten edessä.

Tarjoamme lisäpalveluna kuormitustestejä ja loppulyöntejä ruuvipaalujen kantavuuden varmistamiseksi. Huolellinen testaus ja viimeistely takaa, että ruuvipaalut täyttävät kunkin projektin erityisvaatimukset ja kestävät haastavissakin olosuhteissa.

Kaikki käyttämämme ruuvipaalut ja materiaalit ovat kotimaista laatua. Kotimaisuus takaa tuotteidemme erinomaisen laadun ja kestävyyden. Kotimaiset tuotteet ovat osa sitoutumistamme paitsi laatuun myös kotimaiseen tuotantoon ja kestävään kehitykseen.

Takuuvarma asennus ja riskitön sitoutuminen

Pitkän kokemuksemme ansiosta ymmärrämme, että onnistunut ruuvipaalutus alkaa huolellisesta suunnittelusta. Siksi korostamme pohjatutkimuksen merkitystä. Kun pohjatutkimuksessa todetaan, että ruuvipaalut soveltuvat kohteeseesi, voit luottaa asennuksemme onnistuvan moitteettomasti. Meille tärkeintä on tarjota varma ja luotettava palvelu jokaisessa projektissamme.

Mikäli asennuksen aikana kohdataan ongelmia, jotka estävät ruuvipaalutuksen toteutumisen, emme veloita teiltä ruuvipaaluista. Täysin riskitön lähestymistapamme takaa, että voit lähteä projektiin mukaan täysin luottavaisin mielin, tietäen, ettet joudu maksamaan työstä, joka ei toteudu suunnitelmien mukaan.

ruuvipaalut

Vuodesta 2002 alkaen – Kokemusta ja Asiantuntemusta

Telapari Oy:n kokemus ruuviperustusten asentamisessa ulottuu vuoteen 2002. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet lukuisia projekteja, joissa olemme kohdanneet ja ratkaisseet monenlaisia haasteita. Yli kahden vuosikymmenen kokemus varmistaa, että saat meiltä paitsi korkealaatuisia tuotteita, myös asiantuntevaa ja kokenutta palvelua. Riippumatta projektisi koosta tai haasteista, voit luottaa meidän osaamiseemme ja asiantuntemukseemme.