RUUVIPAALUT AMMATTI­LAISELTA

– Telapari Oy, Tampere, Ylöjärvi

RUUVIPAALUTUKSET AMMATTITAIDOLLA KOKO SUOMESSA

Telapari Oy on maanrakennuksen ja vesirakentamisen aito ammattilainen. Toimimme pääasiassa Tampere- Turku – Helsinki -akselilla, mutta pyydä tarjousta kauempaakin.

Ruuviperustus on luotettava ja edullinen vaihtoehto perinteisen betoni- tai harkkoperustuksen, teräspaaluttamisen tai betonipaaluttamisen tilalle. Ruuvipaalutus on nopea ja kustannustehokas paalutus lähes kaikkiin kohteisiin. Rakennat sitten omakotitaloa, piharakennusta, terassia, aitaa, laituria tai teollisuushallia, on ruuvipaalutus hyvä valinta.

Ruuvipaalu on maahan kiertämällä asennettava teräspaalu, jolla on erinomainen kantavuus. Ruuvipaalutus ei vaadi mittavia maansiirtotöitä ja paalutus onnistuu hyvinkin ahtaisiin ja vaikeisiin kohteisiin. Asennus on nopeaa, tärinätöntä ja äänetöntä sekä erittäin kustannustehokasta!

Voit pääsääntöisesti unohtaa massanvaihdot, routaeristykset ja salaojitukset ruuviperustus ei oikein asennettuna tarvitse niitä!

Käytämme ainoastaan suomalaisvalmisteisia ruuvipaaluja!

Ruuvipaalu

Ruuvipaalujen putkikoko on alkaen 60 mm. Toimitamme myös isommat putkikoot, kuten 76,1mm, 88,9mm, 114,3mm jne. Näihin kierrolaipat 250mm – 400mm tai suuremmat. Ruuvipaalun pituus on 1 – 6 m ja jatkot tehdään jatkoholkilla tai hitsaamalla. Ruuvipaalutus sopii niin matalaan kuin syvään paaluttamiseen. Paaluja voi jatkaa niin syvälle kunnes tarvittava kantavuus saavutetaan.

Saat meiltä laadukkaat ruuvipaalut ja ammattitaitoisen asennuksen samassa paketissa, samalla tilauksella! Käytössämme on erikokoista kalustoa erikokoisiin kohteisiin ja esimerkiksi laiturien ruuviperustukset voidaan tehdä joko talvella jään päältä tai kesällä kelluvalla kalustollamme. Paalun voi asentaa routaiseenkin maahan 20 – 30 cm mutta jos routaa on enemmän sen voi rikkoa kaivinkoneen hydraulivasaralla. Laskutamme vain käytetyistä ruuvipaaluista eli asiakkaalle ei tule koskaan hukkainvestointia.

Myytävänä on myös ns. käsinasennettavia ruuvipaaluja. Jos et ole varma niiden soveltuvuudesta kohteeseesi, pääset huomattavasti helpommalla, kun tilaat meiltä paalut ja asennuksen samalla toimituksella.

Ruuvipaalutuksen edut

 • Perustus on nopea tehdä pääset jo yleensä samana päivänä jatkamaan rakentamista ei odottelua että valut kuivuisivat
 • Asennus tehdään pääsääntöisesti kevyellä kalustolla jolla pääsee ahtaseenkin kohteeseen pintaa rikkomatta
 • Asennus ei aiheuta tärinää eikä melua
 • Kestää myös vetokuormaa
 • Kierrelaipan halkaisijaa suurentamalla kantavuutta voi lisätä
 • Routa ja pakkanen ei ole este asentamiselle
 • Massanvaihtoa, routaeristyksiä ja salaojituksia ei pääsääntöisesti tarvita
 • Edullisempi vaihtoehto verrattuna perinteisiin menetelmiin
 • Oikein asennettuna luotettava ja pitkäikäinen
 • Käy myös tilapäiseen tarpeeseen voi kiertää pois ja asentaa uudelleen
 • 100 % kierrätettävä, asennuksen ja materiaalin pieni hiilijalanjälki 
ruuvipaalut

Ruuvipaalujemme laatu

Ruuvipaaluille ei ole harmonisoitua tuotestandardia joten niitä ei voi ce-merkitä joten materiaalin, niiden valmistamisen ja asentamisen laadusta on varmistuttava muilla keinoilla.

Voimme esittää tarvittaessa tuotteiden alkuperän, valmistuksen ja asennuksen laadun esimerkiksi rakennusvalvontaa varten.

Voimme tehdä paaluille tarvittaessa kuormitustestit tai loppulyönnit kantavuuden varmistamiseksi

Käytettävät ruuvipaalut sekä materiaalit kotimaista valmistetta!

Olemme asentaneen ruuviperustuksia vuodesta 2002 lähtien mittavia määriä hyvin erilaisiin ja haastaviinkin kohteisiin, meiltä saat asiantuntevan palvelun.

Takuu

Jos pohjatutkimus on tehty ja siinä ruuvipaalut sopiviksi havaittu, asennus onnistuu varmasti. Mikäli asennuksessa tulee eteen haasteita, eikä ruuvipaalutusta kyetä toteuttamaan, ei myöskään ruuvipaaluista tarvitse maksaa mitään.

Palvelemme luotettavasti niin yksityisiä, yrityksiä kuin kuntia ja kaupunkejakin.